sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Keittiökuvia

Vihdoinkin olin sen verran valoisan aikaan kotona että pystyin ottamaan keittiöstä kuvia. Ja astianpesukoneen kansi on paikoillaan. Sain sen vasta viime viikolla kun olivat Ikeasta unohtaneet myydä sen :)

Tässä siis kuvia uudesta ihanasta keittiöstäni:
Ikkunan edessä oleva matala kaappi / penkki on yksi parhaista oivalluksista. 


Tuo astiakaappinurkkaus oli tähän asti kauhein mitä keittiössä oli. Nyt se on ihana :)


Jääkaappi on vanha, tosin senkin ostin puolisen vuotta sitten. Muuten keittiössä meni kaikki uusiksi mikroa, verhoja ja pöytää lukuunottamatta. Johonkin piti laittaa nuo Erik Koldin kukkapurkit kun en henno hävittää niitä. Pääsivät sitten kaapin päälle. Vanhan mikron halusin säilyttää kun tykkään tosi paljon sen väristä.Kahvinurkkaus on toinen neronleimauksista. Hauskasti sopivat nuo vanhat peltitaulut aiheeseen. Ne siis oli minulla jo entisessä keittiössä. Ostin samalla uuden kapselikeittimenkin, löysin halvalla Citymarketin poistopuolelta mallikappaleen. On ollut päivittäisessä käytössä ja mun tarpeisiin kätevä. Tavallinen kahvinkeitin on kaapissa jos pitää keittää nopeasti useampi kuppi kahvia.
Täytyy ihailla Ikealaisten kekseliäisyyttä näissä säilytysratkaisuissa. Tuon pöydän ja jakkaran maalaan vielä todennäköisesti valkoisella, ainakin niiden jalat.. Kunhan joskus saan aikaiseksi, saattaa mennä ensi kesään :)Pyöreä pöytä (josta ei näy mitään liinan alta) on äitini joskus 70-luvulla ostama. Olen raahannut sitä mukana muutosta toiseen ja säilönyt varastoissa, tämä on ensimmäinen asunto johon se mahtuu enkä ihan heti suostu siitä luopumaan :) Siihen kuuluvat pinnatuolit vein nyt vintille varastoon kun halusin uudet tuolit.


Valokatkaisimeksi valitsin tuollaisen mihin voi vaihtaa reunuksen tyylin laittamalla tuonne alle toisenlaisen paperin. Enkä ole vielä osannut päättää minkä paperin sinne laitan joten siellä on edelleen tuo mukana tullut kukkakuvio. 


Halusin ehdottomasti pyöreän altaan vaikka se ei ehkä ole ihan käytännöllisin.. Tuo oveen laitettava säilytyssysteemi on myös yksi loistava keksintö Ikealaisilta. 


Tässä sitten uusi leluni. Wilfan blenderi. Montakohan blenderiä oon hajottanut muutaman vuoden sisään, toivottavasti tuo nyt kestää. Täytyy kyllä sanoa että paras smoothie sillä tulee tähänastisista blendereistäni. 


Satsasin samalla uusiin säilytyspurkkeihin, kun Löytötexissä oli tarjouksessa Gastromaxin purkit. Nyt on kaikki järjesteksessä :D1 kommentti:

  1. Toimivan oloinen keittiö ja aivan liian ihastuttavat nuo Jaffaverhot :)

    VastaaPoista