perjantai 27. helmikuuta 2015

Lomonosovin astiasto

Kun aloitin pitämään blogia 2006 oli tarkoitus tehdä siitä sellainen sekasotku, jossa laittelen kaikkea elämästäni. Ja alkuun se olikin sellainen. Jotenkin se sitten vaan jossain vaiheessa muuttui melkein pelkäksi askartelublogiksi..Nyt ajattelin alkaa aina välillä laittelemaan tänne muutakin elämästä ja harrastuksista. Koirat on tietysti vilahdelleetkin postauksissa..

Viime vuonna aloitin turhan tavaran hävittämisprojektin, 1 tavara päivässä pois. Lopetin laskemisen joskus kesäkuun jälkeen mutta hävitin viime vuonna ainakin 600 tavaraa.. Myin niitä kirppareilla, annoin pois ja osa lähti ihan roskiin. Tänä vuonna projekti jatkuu, tähän mennessä on hävinnyt 85 tavaraa. Tästähän on helppo päätellä että minulla on ihan liikaa tavaraa :D

Hyvänä esimerkkinä tavarasta, jolla en tee mitään mutta jota en aio hävittää on Lomonosovin astiasto jonka mummoni on tuonut Venäjältä 70- tai 80-luvulla. Tuo astiasto on toistaiseksi vitriinissä koristeena, tosin muumimukit taitavat kohta vallata tuonkin hyllyn ja astiasto joutuu toistaiseksi kaappiin. 


1 kommentti:

  1. Otin sinusta mallia ja olen myös aloittanut tavaroiden hävittämisen. Ensimmäisenä on vuorossa hirvittävät pinot käsityölehtiä. Ei kaikista silti raaski luopua, niin kuin nuo sinun Lomosovit =) Minulla olis Tunisiasta tuotu kahviastiasto, jolla ei tee yhtikäs mitään, mutta ei voi hävittää.

    VastaaPoista