maanantai 7. heinäkuuta 2014

Piiiiiitkästä aikaa...

No juu, hieman vierähti aikaa.. Oon mä välillä käynyt täällä pyörähtämässä mutta ei ole päivityksiä ilmestynyt itsekseen :) Ollut niin masentava keli tähän asti ja olin kolme viikkoa lomalla just niiden huonoimpien kelien aikaan niin ei viitsinyt edes pihasta ottaa kuvia (eikä siellä mitään kuvattavaa olisikaan, ne muutamat istutukset mitä laitoin niin osa paleltui ja loput näyttää aivan kauheilta). Kyllä mä juhannuksena aloitin perinteisesti joulukorttien teon mutta en saanut kuin yhden tehtyä. Onnittelukortteja tein senkin edestä, muutamasta on kuva padilla tallessa, pistän tänne kun saa aikaiseksi. Yksi taulu on kimalteita vaille valmis, senkin yritän muistaa blogata. Tänä aamuna alkoi  siis työt loman jälkeen ja nämä murut jouduin jättämään kotiin odottamaan:


Kuvassa siis vanhemmat koirani, mäyräkoira Alma puuttuu kuvasta. Vasemmalla Vilma, kohta 13v ja vieressä Selma, kohta 14v. Tähän asti ovat olleet kovin terveitä (koputtaa puuta), hampaita tosin puuttuu ja sen takia kielet ovat poskella :)

1 kommentti:

  1. Joko ne nämäkin on niin vanhoja, kamala kun vuodet hupsahtaa ihan huomaamatta. Samoja ikiä se on meidän Eetukin ja taitaa olla viimenen kesä meneillään, vähän vaikuttaa siltä. Vaan vielä nousee häntä kippuralle, joten vielä ei nukuteta =D

    VastaaPoista