maanantai 28. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 4 ja 5

Viimeiset haastekuvat otin viikonloppuna Askartelupirtti -tapahtumassa. Oli muuten mielettömän hauskaa ja ikää tuli varmasti lisää kun naurettiin :D Sain jopa askarreltua veljelleni kansion ja yhden vähän monimutkaisemman synttärikortin. Ja kävin Romanttista roskaa kurssin, jossa tein taulun. Kuvia ei ole :D Ei vaan, annoin kansion ja veljelle ja unohdin kuvata, joten täytyy pyytää sitä vielä lainaan. Taulun annoin kaverille, mutta se vilahtaa tuolla arkikuvahaasteessa. Ja synttärikortin julkaisen kun se on saajallaan.

Tässä kuitenkin lauantain arkikuvat. Alma yritti maastoutua matkalaukuksi että pääsisi mukaan. Otettiin Vilman kanssa selfie :D Tuossa tuo taulu kurssilta (oli muuten ihan mahtava kurssi ja teen noita varmasti lisää) ja vielä kuva askartelupöydästä joka vielä tuossa vaiheessa oli melko siisti..


Lauantaiyönä puolen yön jälkeen kun maltettiin lopettaa askarteleminen ja lähdettiin huoneeseen törmättiin tuollaiseen peltipöllöön jossa oli valot, aika kiva. Lounas syötiin melko mahtavissa maisemissa, sitten askarreltiin lisää ja illalla luin hetken.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti