maanantai 26. syyskuuta 2016

Pitkästä aikaa... ja joulukortteja

Niin se kesä ja alkusyksy vain humahti ohi.. Nyt on uusi pakastin täynnä, ja vanhakin :D Talven aikana täytyy tyhjentää. Tuntuu että marjojen kulutus vaan nousee vuosi vuodelta, pari vuotta sitten otin aamusmoothien jokapäiväiseksi tavaksi, ja siihen niitä kuluu ihan reilusti :)

Kotona on kesän ja loman aikana tapahtunut sen verran että ikkunanpokat on kunnostettu, pari joutui viemään puusepälle kun olivat lahonneet mutta muut meni kunnostamalla. Minulle jäi hommasta maalaaminen, ja vielä olisi pari yläikkunan pokaa maalaamatta. Näillä mennään joku vuosi ja sitten olisi tarkoitus laitattaa uudet ikkunat. Sain myös tontin yhdeltä rajalta kaadettua orapihlajat.. Siinä sitä olikin hommaa. Nyt siihen pitäisi vielä tilalle teettää ensi kesänä aita. Ja sama homma olisi tietysti toisella rajalla, jota onkin sitten nelinkertainen määrä tuohon verrattuna.. No, ehkä joku kesä :D

Askartelut on olleet vähän jäissä. Nyt aloitin joulukorttien teon, vähän myöhässä viime vuosiin verrattuna. Olenkin menossa Askartelupirttiin Tampereelle ensi kuussa, siellä olisi tarkoitus tehdä joulukortteja. Ihanaa kun pääsee taas askartelemaan oikein kunnolla huippuporukassa :)

Laitan tähän muutaman joulukorteista:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti