maanantai 25. heinäkuuta 2016

Pakastimen täyttämistä

Askartelussa on hieman taukoa.. Päivät kuluu töiden jälkeen keräämässä vadelmia, sieniä, mustikoita jne. Jos ei metsässä niin omassa pihassa, punaherukat kypsyi juuri. Rakastan tätä aikaa vuodesta :)


Mansikat on kyllä kerätty ihan torilta :) Oman pihan mansikoista ei riitä pakastimeen asti, eivätkä ne ainakaan vielä ole olleet kovin kummoisen makuisiakaan, johtuu varmaan sateista. 


Tänä vuonna tuli pakastettua lakkaakin, yleensä se on jäänyt löytämättä. Vähän meni pakastimeen, mutta suurin osa hilloksi. 


Vadelmia tulee ainakin meilläpäin ihan järjettömät määrät. Yleensä en ole vadelmia kerännyt kuin pari rasiaa mutta "pakko" oli kerätä ämpärillinen kun oli niin paljon ja herkullisia :) Tatteja on myös tosi paljon. kantarelleja ei niin paljon, mutta tuntuu että ne alkavat vasta tosissaan nousemaan. 


Mustikoitakin on pakastimessa jo kilokaupalla :) Ihana kesä, ja vielä on tuloillaan ainakin mustaherukat, suppilovahverot ja karhunvadelmat. Ja tietysti omenat :) Onneksi ostin uuden pakastimen :)

Yhden kortinkin olen saanut askarreltua kun sisko pyysi hääkorttia. Tutulla leimasimella tehtynä ja nopeasti kuvattuna:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti