sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Askarteluhuone

Kuinkahan monta kertaa oon lupaillut esitellä askartelusoppeni... No, nyt on kuvia otettu :) Yhtä huonolaatuisia kuin ennenkin, mutta saa niistä jotain selvää..

Tuo tila ei siis varsinaisesti ole huone, vaan olohuoneen vieressä oleva alkovi. Ihan sopivan kokoinen tähän hommaan, ennen askartelusoppea siinä oli vaatekomero. No, jostain pitää tinkiä askartelun takia joten komero lähti yläkertaan :)

Ensin näkymä olohuoneesta päin. Ikeasta on löytyneet melko lailla kaikki huoneen kalusteet tuolia lukuun ottamatta. Tuossa hyllykössä on alaalla neljä isoa laatikkoa, jotka ovat täynnä kaikenlaista sälää. Ne pitäisi joskus käydä ajatuksen kanssa läpi. Muissa lokerikoissa on cuttlebug, kaikkea elektroniikkaroinaa jotka jonkun viisaamman pitäisi käydä läpi tekeekö niillä enää mitään, ja kirjoja. Ennen joulua verhotanko tippui melkein niskaan eikä sitä ole vielä saatu takaisin paikoilleen. Oikealla nurkassa on tulostin ja sen päällä Silhouette Portrait.


Kuva lähempää. Hyllyllä on nauhat vanhoissa Sarviksen purkeissa. Villaliivin on mummoni neulonut minulle yli 30 vuotta sitten :) Hyllyllä olevan kellon olen saanut mummolan jäämistöstä ja monta kertaa meinannut heittää pois mutta en ole sitten hennonnutkaan. Olkoon tuossa sitten :)


Itse askartelupöytä on tuota hyllykköä vastapäätä. Ja ei normaalisti se ei ole noinkaan siisti vaan täynnä tavaraa.. Pöydän alla vasemmalla on lokerikko jossa on korttipohjia ja leimasimia.


Oikealla puolella on lokerikot, noissa vetolaatikoissa on toisessa tusseja ja toisessa tarroja ja siirtokuvia. Siinä alapuolella on 12x12 paperit. Päällä ompelukoneen (jota en edes muista milloin olen käyttänyt..) vieressä on laatikot, joissa on metallilangat jne, joulujuttua ja stanssaustarvikkeita. 


Ikkunan vierellä seinällä on lisää tusseja purkeissa. Hyllykössä on kaikkia mömmöjä, glitteriä, korttipusseja jne. Päällä kukat purkeissa värien mukaan, niitä olen käyttänyt tosi vähän lähiaikoina joten purkitkin on aika vajaita.. Seinällä näkyy myös Ikean muovipussiteline joka on ihan täydellinen vinyyli ja paperirullille. 


Askartelupöydän oikealla puolella on taas Ikean lokerikko, jossa on ylimmässä laatikossa teipit, musteet ja muuta leimailutarviketta. Seuraavasta löytyy leikkurit. Ja loput neljä laatikkoa ovatkin sitten täynnä papereita, ensimmäisessa irtopaperit ja lopuissa lehtiöitä. Joo, jonkinlainen paperihamsteri olen, noilla pärjäisin varmaan lopun ikääni. 


Pöydällä on Ikean pyörivä tarjotin johon porautin veljelläni reiät glitteripurkkeja varten ja keskellä on vanha aterimien kuivausteline jossa on sakset, kyniä jne. Ja vielä kuva oikealta puolelta seinältä jossa on kaksi niistä harvoista skräppäyksistä mitä olen tehnyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti