tiistai 10. helmikuuta 2015

Koiran uittamista

Välillä koiristakin jotain askartelujen keskelle. Unohtuu aina että tänne voisi laittaa muutakin kuin askarteluja :)

Käytin Alman uimassa Koirasportissa Jyväskylässä. Alma kun tykkää uida järvessä ja uisi varmaan nyt talvellakin jos antaisin.. Jostain huomasin että Jyväskylässä on koirauimala ja samantien varasin ensimmäisen ajan. Ekaksi ajaksi piti varata puoli tuntia jotta näkee miten koira reagoi veteen. Alman kanssa ei olisi tarvinnut, se paineli pesun jälkeen altaaseen ja sen jälkeen hakikin vinkulelua ihan itsekseen, piti vaan heittää. Meinasin että otan kuvia mutta miten otat kun koira on kameraa nopeampi. Pari julkaisukelpoista kuvaa sain kuitenkin ja tein niistä kollaasin:


Eihän tuosta kuvasta selvää saa, mutta todistaa että koira ui :D Seuraava aika on jo varattu. Alman vireystasoon uimisella ei ollut mitään vaikutusta, tuntui että se oli vielä energisempi uimisen jälkeen. Talvellahan tuo "ui" myös lumihangessa. Lumipalloa kun heittää niin kyllä Alma hakee, niin kauan kuin jaksan heitellä :)

Askarteluista sen verran että varasin Askartelupirttiin paikan ja majoituksen, joten nyt pitäisi malttaa odottaa huhtikuuhun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti