keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Koirakuvia

Voisin pitkästä aikaa laittaa tännekin vähän kuvia koirista, facebookissa olen niitä julkaissut mutta täällä on jäänyt vähemmälle.. 

Päätin yksi päivä kokeilla oppiiko Alma pitämään herkkua nenän päällä ja heittämään sen siitä suuhun. Meidän entinen dobermanni oppi sen aika helposti joten kun Alma on muutenkin minidobberi niin miksei oppisi tuotakin.. Herkun pitäminen onnistui helposti, mitä nyt koiran ilmeestäkin näkee että hauskaa se ei ole :D Mutta heittämistä ei oppinut ainakaan vielä, kun saa luvan pudottaa herkun ja syö sen siitä..


Alma ei yleensä tykkää halailla tai olla pikkukoirien lähellä, mutta aamulla se välillä heltyy.. Selmaa halailee useammin kuin Vilmaa. Vilma on oikeastaan kaveri vain silloin kun sillä on juoksut :D


Selmalla riittää näitä ilmeitä. :D


Vasemmalla veljen ja tyttöystävänsä koira Mäksi, joka on usein meillä vieraana. Se on meillä kuin kotonaan, tulee ihan loistavasti toimeen mun koirien kanssa. 


Vilmasta on vähemmän kuvia, jotenkin siitä ei ikinä saa kuin sellaisia tärähtäneitä otoksia. Tähän kuitenkin onnistuin yksi aamu saamaan molemmat kielipuolet :)


Mäksi ja Alma tarkkailee naapuria. Kuva on otettu juhannuksena, tuolloin Mäksi ilmestyi yhtäkkiä mun oven taakse. Aamulla menin viemään koiria pihalle ja siellä oli Mäksi odottamassa. Vähän olin sekaisin että mitäs tämä nyt on kun koira on yksinään pihassa, soittelin veljelle ja Mäksi oli lähtenyt takaovesta omatoimisesti pihalle ja tullut mun luo. Aika ihme että sinne tuli, matkaa on 2 km. En sitten tiedä oliko kauan odotellut pihassa vai sattuiko vaan just siinä olemaan, mutta tuuri kävi ettei lähtenyt muualle karkuun..


Sohvan selkänoja on suosittu paikka, tässä Alma katselee uudenvuoden raketteja. Muuten ei niistä välitä onneksi yhtään, ja toiset koirat ei enää kuule raketteja joten ei onneksi tarvitse miettiä miten pärjäävät uuden vuoden. 


1 kommentti:

  1. Alma on niin symppis tyyppi, mutta tuon kuvan perusteella Selmaa vois kyllä sanoa vähän tärähtäneeksi ,hihihi.

    VastaaPoista