tiistai 24. tammikuuta 2017

Bullet Journal

Ensin olin sitä mieltä että minä en tuohon kalenterihommaan hurahda, kun olen niin huono täyttämään kalentereita.. Mutta pitäishän mun itseni tuntea :) Tarpeeksi kauan kun selailin facessa kalenteriryhmiä iski ajatus tehdä oma bullet journal. Kävin Suomalaisesta kirjakaupasta ostamassa viivoitetun muistivihkon (oli sopivasti alennusmyynnit menossa) ja sitä lähdin sitten tuunailemaan katsomalla pinterestistä ja facen ryhmistä mallia.

Koristelin ensin ensimmäisen sivun. Tätä ennen olin harjoitellut kirjoittamista muutamalle suttupaperille, kaikki lyijykynät kun oli just silloin hukassa. Tosin tuohon en kirjoittanut kuin tuon Bullet journal 2017, muut ovat tarroja ja siirtokuvia.


Tein ensin hakemiston, joka vielä näyttää kovin tyhjältä:


Vaikeita tässä on minulle se että välillä tulee virheitä ja ne vaan korjataan, eikä sillä ole väliä kun itsellehän tuota kalenteria tehdään :)

Tein myös vinkkien mukaan tulevaisuuslokin, johon merkitään tulevien kuukausien isommat tapahtumat muistiin. Tein nämä kahdelle aukeamalle, minulla kun ei kauhean paljon kalenteriin laitettavaa yleensä ole. 
(Guns'n'rosesin keikalle ollaan menossa heinäkuussa, sen sain kirjoittaa ylös :)  )


Viikoille teen aina jokaiselle oman aukeaman. Jotkut tekevät päivillekin, mutta minulla on jo tarpeeksi tekemistä saada viikkoaukeamakin täyteen :)
Tein myös niin että aloitan kuukauden aina sen ensimmäisestä päivästä ja lopetan viimeiseen, en siis välitä miten viikot menevät. Aika koukuttavaa hommaa, ja hyödyllistäkin. Olen tehnyt tuonne myös sellaisen seurantasivun, missä seuraan päivittäistä vedenjuontia, nukkumista, kasvisten syömistä jne. Omat sivut on myös autojen ja talon menoille, luetuille kirjoille, askarteluille jne :)1 kommentti:

  1. Poker Room Review - Play at the Best Casinos in
    Poker Room Review. Poker 대딸 야동 games, limits, rakeback 프라하 사이트 bonuses. Pros. Poker games offered; No 바카라총판양방 signup bonus; VIP 파라오바카라 program; Unlimited number of games 포커 카드

    VastaaPoista