keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Itsetehty vauvakirja

Veljeni saa tyttöystävänsä kanssa ensimmäisen lapsensa joulun tienoilla. Tein heille vauvakirjan ensimmäiseksi vuodeksi. Kirjan ostin Sinellistä, sivut ovat suurinpiirtein 12x12 paperin kokoisia. Aloitin kirjan teon Askartelupirtillä, siellä kun oli helppo taas käydä ostamassa puuttuvia materiaaleja. Kotona jatkoin ja kyllähän siinä muutama ilta vierähti :)

Tulevat vanhemmat saavat sitten lisäillä kuvia ja tekstiä mielensä mukaan. Lupasin kyllä auttaa :)

Kanteen löysin ihanan paperin ja puukuvion. Kanteen tulee vielä nimi kunhan saan tietää sen :)


Ensimmäisellä aukeamalla on sukupuu ja tilaa perhekuville. Päädyin tekemään "sukupuun" pilvileikkurilla, katsotaan saako tuosta selvän vai piirretäänkö pilvien väliin viivat selkeyttämään sukulaissuhteita.. Odotusajalle on oma aukeamansa. Olin joskus ostanut kasan odotusaiheisia tarroja, varmaan 5 vuotta sitten tulivat jossain paketissa mukana. No, nyt pääsivät käyttöön :DVauvakutsut pidimme tulevalle äidille viime viikonloppuna, sen takia voin nyt julkaista kuvia täällä, hän sai kirjan kutsuilla. Tein kutsuille oman aukeaman, jossa on kirjekuori. Kuoreen vieraat kirjoittivat viestejä ja neuvoja tulevaa varten. 


Kotiin saapumiselle on oma aukeama.


Yhdelle aukeamalle on tarkoitus kerätä maailman tapahtumia vuodelta 2017


Nimenantojuhlalle on oma aukeamansa, mukana taas kuori johon vieraat saavat kirjoittaa viestejään


Tein jokaiselle kuukaudelle oman aukeamansa. Niitä en ala kaikkia kuvaamaan, tässä pari esimerkkiä:

Puolivuotis -aukeamankin tein


Tein aukeamat myös joululle ja ensimmäisille syntymäpäivilleLoppuun jäi vielä muutamia sivuja kuville ja mitä nyt vanhemmat sinne haluavat laittaa :) Tässä yksi esimerkki:


Olihan siinä hommaa, mutta saajat olivat oikein tyytyväisiä. Nähtäväksi jää teenkö seuraaville vuosille samantyyliset :)


1 kommentti: