keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Leimasin omilla tiedoilla

Päätin sitten minäkin vihdoin tilata leimasimen omilla tiedoillani. Päädyin tilaamaan sen Heidin Korttipajasta ja voin todellakin suositella muillekin! Tein tilauksen maanantaina puolen päivän aikoihin ja jo tunnin päästä oli sähköpostissa viesti että tilaus on lähetetty. Ja eilen oli kuori postilaatikossa. Huikean nopeaa varsinkin kun ottaa huomioon että leimasin on kustomoitu oman tekstin mukaan. Valitsin siis vain mallin ja siihen haluamani tekstit. Pari muutakin tekstileimaa tuli sitten tilattua, tykkään noista missä on eri fontteja:


Leimausjäljen huonous on ihan leimaajasta kiinni :) 

Muoks* Kyselin tänään iltapäivästä Lumiukkosoppa -leimasinta ja nuottiavainta leikekuvioihin, nyt ne ovat siellä myytävänä, uskomattoman nopeaa! Tuota lumiukkosoppa -leimasinta kaipailin viime jouluna useasti, helpottaa soppapussien tekemistä huomattavasti :)

1 kommentti:

  1. Nää on kivoja, ja mun mielestä se on nimenomaan hauskan "taiteellista" jos ne on leimattu vähän sinnepäin :) Valitsit siis fontit ja kaikki itse? Täällä on monta iaka kivaa: http://print24.com/blog/2013/09/20-examples-of-individual-stamps/

    VastaaPoista