torstai 25. huhtikuuta 2013

Buzzador - Hälsans kök

Olen myös Buzzador (lisätietoa klikkaamalla) ja pääsin mukaan kampanjaan missä buzzataan Hälsans Kökin kasvisruokia. Lyhyesti buzzaaminen on siis tuotteiden testaamista ja mielipiteen kertomista. Mielipiteen tulee olla rehellinen, ei siis tarvitse kehua tuotteita jos ei niistä pidä. Ostoskoriini eksyi useampikin tuote. Eniten odotan soijanakkien kokeilemista, olen joskus vuosia sitten maistanut jotain soijamakkaraa enkä pahemmin välittänyt.. Mutta uskon että niistä ajoista on tuotteet kehittyneet.Tässä tietoa Hälsans Kök tuotteista:

Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamatta valmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon. Hyvää ja terveellistä ruokahalua!
Hälsans Kök -tuotteet on valmistettu täysin ilman säilöntäaineita. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, noin 18 g/ 100 g. Esimerkiksi sika-nautajauheliha sisältää verrattaessa proteiinia 17,5 g/ 100 g, raejuusto noin 16 g/ 100 g ja maitoraha noin 10 g/ 100g.
 Lisää tietoa osoitteesta www.halsanskok.fi

Ensimmäisenä testasin soijapalat, joista tein kahta eri ruokaa, kasvisten ja couscousin kanssa sekä papupataa. Molemmat hyviä :) Soijapalojen käyttö on helppoa ja nopeaa.Testattua tuli myös soijaleike, kasvisten kera. Todella helppo ja nopea ruoka töiden jälkeen kun ei jaksaisi tehdä mitään. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti