keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Askartelutaivaan kevätralli - kevätylläri nro 1

Askartelutaivaan kevätrallissa ilmestyy myös yllärihaasteita. Ensimmäisen aihe on albumi. Minähän teen tosi harvoin albumeja (vai oonko tehnyt oikeastaan yhtään lukuunottamatta veljen lahjaa..) Mutta mielessä on ollut jo pitkään tehdä sellainen koirista joten nyt oli siihen hyvä tilaisuus. Suosittelen muuten osallistumaan tähän ralliin ja Askartelutaivaan muihinkin haasteisiin, kivoja palkintoja arvonnoissa :)

Tässä siis albumini, samalla tulee esiteltyä nuo murut, jos kuvista saa selvän.. Ensin kansi:


Toisella sivulla kolmikko jossa vasemmanpuoleinen on mummon ja papan nyt jo kuollut koira, Titta. Keskellä Selma ja oikealla Vilma, ovat siis minun koiriani, nyt 13- ja 12-vuotiaat sekarotuiset. Seuraavalla sivulla Selman kanssa kolmas koirani Alma, nyt 4-vuotias mäyräkoira.


Seuraavalla aukeamalla vasemmalla Alma ja äitini mäyräkoira Simo, parhaat kaverukset. Oikealla puolella pehmolelujen keskellä Bette, joka kuoli 2007. Bette oli rescuekoira ja ehti olla minulla pari vuotta.


Viimeisellä aukeamalla vasemmalla Selma vahtii Vilmaa kun se oli tullut leikkauksesta. Siltä leikattiin patti varpaasta vuonna 2006 muistaakseni, onneksi ei ole uusiutunut. Oikealla on Selma jäänyt jumiin pussilakanan sisään.


Takasivusta en muistanut ottaa kuvaa, siellä on vaan kuviopaperia. Tämä pieni albumi on tehty neliökorttipohjista ja valokuvat olen tulostanut. En siihen inspiraatioon ehtinyt teettää kuvia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti