sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Hyvää uutta vuotta!

Vähän on ollut hiljaista kirjoittelu, lähinnä joulun takia. Olipa ihana pitkästä aikaa tehdä muitakin kuin joulukortteja. Tein ison kasan kortteja eri haasteisiin, mutta niitä en voi vielä julkaista. Yhden "muuten vaan" -kortinkin sain aikaiseksi, pitkästä aikaa. :) Käytössä ihana, ihan liian harvoin käytetty Kraftin Kimmien leimakuva.


Viime vuonna tähän aikaan tein uudenvuoden lupauksen käyttää kaikkia leimojani. Eihän siitä mitään tullut :D Leimat vaan lisääntyi.. Nyt en lupaa samaa, parempi niin :D  Mutta lupaan yrittää käyttää mahdollisimman paljon noita leimasimia mitä on tullut hamstrattua.. Ja muutenkin yritän käyttää varastoja ennenkuin ostelen kaikkea uutta. (Nyt en ole muuten tilaillut mitään vähään aikaan, joululahjaksi kyllä sain kivoja stansseja ja papereita. )

Laitanpa loppuun vielä kuvan yhdestä murustani, en ole niitä tainnut täällä uuden blogin puolella esitelläkään, täytyy korjata tilanne. Tässä siis Selma. Taidankin tehdä koirista ihan oman postauksen tässä lähipäivinä. Jos saan niistä kaikista napattua kuvat :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti