sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Jouluaskarteluja

Joulukorttien lisäksi teen kaikkea pientä kivaa jouluksi. Näitä kaikkia pitäisi tehdä vielä paljon lisää, mutta onneksi ovat kivoja ja suht nopeita tehdä.

Lumiukkosoppaa:


Lisää pussukoita koirille. Tykkään tuosta koiraleimasimesta, oli vahinko-ostos lehden kylkiäisenä, ja ensin ajattelin etten tee sillä setillä mitään mutta tuolle koiralle tulikin käyttöä, on just sopivan kokoinen näihin pussukoihin. 


 Tikkuaskit koristelen tänä vuonna vintagetyyliin. Tuo kakkupaperi sopii mielestäni aika kivasti näihin, laitoin sen niin että kiertää vähän sinne askin alapuolellekin.


7 kommenttia:

 1. Hei Mira ja kiitos kommentistasi !
  Oletpa sinä tehnyt ihania kortteja, vaikka millä lailla !

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania! Lumiukkosopat näyttävät herkullisilta ja tuo koirankeksi-idea täytyy ehkä varastaa :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommentistasi! :)
  Olen vähän samoilla linjoilla edellisen kommentoijan kanssa: koirankeksi-idean saatan varastaa koirakavereille joulua ajatellen. Vois jalostaa sitä sit vielä vähän kissakavereille ja ehkä kans vähän hamsterikavereillekin :)
  Täällä ois vielä karkkitikut hakusessa... Vaahtokarkitkin kiven alla, että taidan tehdä ne sitten itse :P (eka tiätty pitää se kokeiluversio tehdä, jonka saa vetää omaan napaan, eikö!?)

  VastaaPoista
 4. Kissanpusseja on tarkoitus myös tehdä seuraavaksi, kunhan löydän jotain kivaa kissannamia, omia kissoja ei ole niin täytyy mennä kauppaan ihmettelemään :)

  Juu, aina pitää tehdä koeversio minkä voi itse syödä. Varsinkin jos tekee jouluksi karkkia :D

  VastaaPoista
 5. Oi, miten hauska idea tehdä koirille omat ylläripussukat :) Hienoja töitä!

  VastaaPoista
 6. Voi, nämä ovatkin todella kivojaja herkullisia pussukoita, niin aikuisen makuunkin kuin varmasti koirienkin :)

  VastaaPoista